Batterityper

Hvilken batteripakke skal jeg vælge?

Vi tilbyder 2 forskellige batterityper, Bach 25 bruger det vi kalder A-batteripakken og Bach Delux 26 modellerne bruger S-batteripakker.

A-batteripakken er til dig som søger en batteripakke hvor du har et kørselsbehov op til 60 km på en opladning. A-batteripakken er en batteripakke, som er forholdsvis tungt. Batteripakken oplades med en ekstern oplader, som ikke er så modstandsdygtig overfor vind og vejr. Over vinteren skal A-batteripakken oplades, for at batterierne ikke går til. Opladningstiden på en A-batteripakke er 6-8 timer. De er utrolige stabile og billige at udskifte. Desuden er A-batteripakken den eneste som kan benyttes hvis man ønsker muligheden for at tilkøbe Hybrid Plug-in kit til sin Bach 25.

S-batteripakkerne er til dig, som søger en batteripakke hvor du kan lade dobbelt så hurtigt som en A-batteripakke. Hvor en A-batteripakke oplades via en ekstern oplader, oplades S-batteripakkerne ved direkte strøm fra en 220 volt stikkontakt. Opladningstiden på S-batteripakkerne er kun 3-4 timer, og du kan få en rækkevide helt op til 210km på en opladning. Der er ved S-batteripakkerne mulighed for at “klat lade”. Dvs. at hvis du eksempelvis er ude og kører og du stopper et sted hvor du har et erne, har du mulighed for at lade batteriet mens du er der, og så køre videre bagefter. Der er utrolig lang levetid på S-batteripakkerne – helt op til 8-10 år – 800 lifecycle.

S-batteripakkerne er herudover udstyret med et sikkerhedssystem, som sørger for at batteripakken ikke bliver skadet ved bruger fejl. Dette gør det til et utroligt sikkert batteri.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Med vores store erfaring vil vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og vejledning som er tilpasset dig. Ring på 30742743