El scooter, uden kørekort

Få en trehjulet elektrisk scooter

I en Bach Delux el scooter fra Kabinescooter.dk sidder du trygt og godt og ikke mindst tørt. Vores Bach Delux scooter er nemlig et elektrisk køretøj med tre hjul og en kabine med tag. Dette er med til at give dig en køretur hvor du sidder trygt og godt mod kulde i de kolde måneder. Men man får selvfølgelig også stadig mulighederne for at komme ud og køre på en smuk og solrig sommerdag og med en kabine der både har soltag og nedrullelige elruder, får man nemt at føle den friske sommerbrise.
Vores trehjulet el scooter gør det muligt, med dens smarte størrelse, nemt at komme rundt i storbyer såmænd som i landsbyer. Den sniger sig nemt udenom trafikken, da den er godkendt til at køre på cykelstier, men er der ikke plads her, skal man køre ude i siden af vejen. Med dens fart på op til 30 km/t, er du fremme til dine gøremål på ingen tid. (Bach Delux scooteren fås dog også i en 45 km/t model, men denne kræver både hvide plader samt kørekort.) Dette giver dig en frihed, da du kan køre når du vil og du er foruden at føle dig til besvær hvad angår kørsel. Alt dette, uden et behov for kørekort.

Klik her for at bestille vores katalog.

El scooteren fås med forskellige batterityper og varierer derfor i rækkevidde:
- Bach Delux 26 med S90 batteri = 55 km fra 57.795 kr.
- Bach Delux 26 med S100 batteri = 90 km fra 64.995 kr.
- Bach Delux 26 med S125 batteri = 115 km fra 72.195 kr.
- Bach Delux 26 med S200 batteri = 155 km fra 87.695 kr.
- Bach Delux 26 med S400 batteri = 210 km fra 99.995 kr.

Klik her for at se mere om de forskellige modeller af scooteren Bach Delux 26

Meget scooter for pengene

Ved køb af vores el scooter er du også med til at sænke den øgede CO2 forurening der findes i de større byer og som desværre er stigende. Dette bidrager du med at sænke, da vores køretøj kører på 100% grøn energi og vil derfor også automatisk gå hånd i hånd med regeringens nye klimaudspil, der blev offentliggjort 9/10-18. Da vores køretøj kører på grøn energi, skal det selvfølgelig lades op igen. Dette skulle dog ikke være til det store besvær, da det nemt kan gøres gennem en normal 220 volts stikkontakt og ikke tager mere end 3-4 timer for en fuld opladning.
Vores trehjulet el scooter er ekstremt billige at have. Dette grunder i at de kun koster få kroner at lade op for en fuld opladning, samt at de er billige at forsikre. En ansvarsforsikring på en el kabinescooter kan fås for cirka 900 kr. årligt og en kasko derudover, kan fås for cirka 2.000 kr. årligt.
Vi kan derudover også lave et godt finansieringstilbud der tilpasses efter dit budget og kan også tilbyde en finansieringsmulighed med 0 kr. i udbetaling.

Kørekort regler for trehjulet scooter

Når du fylder 70 år er der flere regler om hvornår ens kørekort skal fornyes. Der skal både laves lægeattest med helbreds erklæring, pasfoto og kørekort mm. Du skal rent faktisk i en alder af 70 år have fornyet dit kørekort til du er 75 år. Du skal herefter fra 75 år og op til 80 år, have fornyet kørekort hvert 2 år, hvor der er krav om indlevering af lægeattest. Når du så når 80 år+ bliver det endnu mere bøvlet, da du hvert år skal have fornyet dit kørekort og indlevere lægeattest. Det koster dig både mange penge og en masse tid at få lavet.
Ved køb af en el scooter fra kabinescooter.dk, slipper du for at skulle have fornyet dit kørekort. Det sparer dig for en masse penge og tid.

Vi opfylder alle behov

Hos kabinescooter.dk har vi mange års erfaringer med el scootere og kan derfor tilbyde en bred række af tilpasninger til disse scootere. På vores værksted kan vi lave en uendelig lang række af tilpasninger som f.eks. montering af gaspedal ved tilfælde af nedsat funktionsevne i højre arm eller montering af et drejesæde hvis man har problemer med ryggen, samt en masse andre tilpasningsmuligheder.
Derudover har vi et hav af ekstraudstyr samt ekstraudstyrspakker der til tilkøbes til disse scootere, der skal være med til at forbedre din køreoplevelse i det daglige.

Klik her for at se ekstraudstyr til vores Bach Delux 26 el scooter.

Tilskud til el scooter og kommunal støtte

Flere og flere kommuner tilbyder støtte og tilskud til køb af din trehjulet el scooter, så vi opfordrer dig til at undersøge om det er muligt for dig. Hvis fx din funktionsevne er varigt nedsat i væsentlig grad kan din dagligdag blive lettet ved at bruge en el scooter med kabine.
Vi opfordrer dig til at undersøge med din kommune om det er muligt i dit tilfælde og i din kommune.

Specifikationer om køretøjet

Bach Delux 26 el scooteren er typegodkendt hos trafikstyrelsen og må køre 30 km/t, uden kørekort og nummerplader. Det vil sige at der heller ikke skal betales vægtafgift på køretøjet.
Vores scooter er et grønt køretøj af høj kvalitet og derfor et rigtig godt alternativ til hvad der ellers er på markedet af lignende køretøjer, som alle er benzindrevne, larmer og forurener.
- Elektrisk kabinescooter med 1200W motor
- Rækkevidde på op til 210 km pr. opladning.
- Ladetid på omkring 3-4 timer for en fuld opladning
- Oplades direkte i en 220 volts stikkontakt
- Mulighed for “klat ladning”
- Batteriet har indbygget strømforsyning, som forhindre skader når den lader udendørs
- Batteriet har en forventet levetid på 8-10 år.
- Udstyr som bakkamera, centrallåse, radio, soltag, elektrisk varmesystem medfølger som standard
- Mulighed for masser af ekstraudstyr
- Fås i følgende farver: Rød, Hvid, Grøn, Mokka, Grå

Klik her for at bestille en prøvetur i vores Bach Delux el scooter.