minibil

Køreundervisning i el-scooter op til 30km/t

Hvad gør jeg for at finde rundt i trafikken i en kabinescooter når jeg ikke har kørekort ?

De kræves ikke kørekort til el-scooter eller kabinescooter som vel og mærket er godkendt til at blive kørt uden kørekort i Danmark. Og en Bach Deluc 26 er godkendt til så man må køre den uden kørekort hvis man er 18år er man under 18år skal man have knallert kørekort eller traktor kørekort.

Det for mange kan være svært pluslige skulle ud i trafikken når man ikke er vand til det, eller måske aldrig har prøvet det før. Mange spørgsmål mælder sig hurtigt og det kan være svært at finde ud af hvor man kan søge råd og hjælp til dette. Når nu ikke man kan henvende sig på sin lokale køreskole for at få undervisning i disse ting. Der ud over kan mange ældre personer have svært ved at lære nye ting, som for eksempel at skulle lære et helt nyt køretøj at kende. som man skal ud i trafikken til andre trafikanter med.

Derfor tilbyder vi fra kabinescooter.dk køre undervisning, Teoretisk undervisning, trafik regler og køre regler for kabinescootere, samt undervisning i selve køretøjet Bach Delux 26. en til en undervisning. Hvor vi kommer ud til ejeren af en Bach Delux 26 kabinescooter hjemme på ejerens adresse i vante omgivelser. i en pakke. Vi kommer ud en dag efter aftale bruger hele arbejds dagen excl. køretid sammen med dig på at du gemmenføre hele undervisningens lektioner og efterfølgende kan være tryk i trafikken og blive dus med dit køretøj. Du vil modtage en bevis for undervisningen efter den er gemmenført. Hvis ikke vi giver dig beskeden om du ikke bør køre efter vores overbevisning. Dette tilbyder vi også til pårørende hvis de er nervøs for om du bør købe en kabinescooter og fraråder dig at købe en. Så kan denne undervisningsdag med Undervisningens beviset i hånden, være det som giver beviset for at du godt kan køre uden de bør være nervøse for din sikkerhed hvis du vælger at købe en kabinescooter. Når vi tilbyder denne undervisning til personer som ikke allerede har en kabinescooter stiller vi en scooter til rådighed på dagen gratis.

Ring og hør mere om priser, bestilling af tider, eller andre spørgsmål på tlf.: 30742743

Rådet for sikker trafik har udarbejdet denne Øveprøve til dem der ønsker at styrke deres kendskab til færdsel i trafikken.

Her kan du lære den teoretiske viden, som er nødvendig for at køre sikkert på knallert. I syv afsnit har vi samlet alt det, du skal kende til, inden du skal op til teoriprøve.

Der er kontrolspørgsmål undervejs, så du løbende kan teste din viden.

Øveprøven bygger på spørgsmål fra alle syv afsnit og er derfor en god måde at teste, om du er klar til teoriprøven.

knallertkørekort  http://sites.sikkertrafik.dk/site/knallertteori/elevside.aspx